Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@11:33:51 GMT

هیچکس مسئولیت قتل در چیتگر را به عهده نگرفت!

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۱۵۳۸

هیچکس مسئولیت قتل در چیتگر را به عهده نگرفت!

در تاریخ 24 تیر ماه سال 97 یک زن به وسیله شال در پارک چیتگر خفه شد و به قتل رسید. اتفاقی که روز گذشته جلسه رسیدگی به آن برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ همزمان با کشف جسد یک زن در پارک چیتگر، مشخص شد زن جوان خفه شده است. در حالی که تحقیقات برای شناسایی هویت مقتول و شناسایی قاتل ادامه داشت، مأموران در مدت زمان کوتاهی جوانی را در همان حوالی دستگیر کردند که به همراه خودروی مقتول توقف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود که 30 ساله سن داشت، مدعی شد ماشین متعلق به یکی از دوستانش است اما در استعلام خودرو مشخص شد خودرو متعلق به زن جوانی به نام اکرم است.

خواستار قصاص هستیم

جلسه رسیدگی به قتل یک زن در پارک چیتگر به ریاست قاضی زالی در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد و دو متهم به نام‌های مسعود و امان‌الله در جلسه دادگاه حاضر شدند. در ابتدا وکیل اولیای در جایگاه حاضر شدند و عنوان کردند از دادگاه درخواست دارند تا هر شخصی که به عنوان قاتل شناسایی شد را به قصاص محکوم کنند و خانواده اکرم قصد مصالحه ندارند.

سپس وکیل مسعود در جایگاه حاضر شد و گفت: موکل من منکر انجام قتل است اما قبول دارد در قتل معاونت و در آن محل حضور داشته است. امان‌الله او را در زندان تهدید کرده تا به قتل اعتراف کند. یک فقره چک که در ضمیمه پرونده است خود حکایت دارد حتی او قصد داشته با تطمیع، اتهام را از خود دور کند. دو فقره استشهادنامه نیز موجود است که در ندامتگاه تنظیم شده و طبق این استشهادنامه‌ها، افراد حاضر در زندان شاهد بوده‌اند امان‌الله، مسعود را مورد آزار و اذیت قرار داده تا در خصوص ارتکاب قتل اعتراف کند.

موکل من شاهد دارد

سپس وکیل امان‌الله، یکی از متهمان به قتل، در جایگاه حاضر شد و اظهار کرد: من در تحقیقاتی که انجام دادم یک مطلب جدید کشف کردم و آن این است که در وهله اول مسعود در برخی اظهارات خود قتل را برعهده گرفته و در برخی اظهارات زیر بار آن نرفته است. در تمامی مراحل بازجویی این اظهارات ضد و نقیض وجود دارد. در روز وقوع قتل، امان‌الله از ساعت 8 صبح تا 4 بعدازظهر در حضور 8 شاهد ایرانی و افغانی در محل ساختمان نیمه کاره مشغول به کار بوده و افراد شاهد می‌توانند در دادگاه حاضر شده و شهادت دهند.

او افزود: در خصوص چک و مبلغ پرداختی باید گفت بعد از دستگیری مسعود و با تهدید موکل من را تهدید کرده تا او را در قتل شریک کند. امان‌الله به نحوی این چک را داده تا مسعود دست از سر او بردارد. این مطالب آموزش داده شده و این موارد اظهارات حقوقی هستند و دادگاه باید توجه کند یک شخص حقوقی و با اقدامی از پیش برنامه‌ریزی شده این اظهارات را به مسعود آموزش داده است. موکل من به‌خاطر ترس از قانون چک داده است. این اتهامی که موکل من، مسعود را در زندان مورد ضرب و شتم قرار داده مضحک است و اگر موردی رخ داده بود اتهامات و یا گزارشی علیه مسعود از سوی زندان مطرح می‌شد.

من به پارک چیتگر نرفته‌ام

سپس امان‌الله در جایگاه حاضر شد و قاضی از او پرسید یعنی شما تا پارک چیتگر با مسعود نرفته‌ای؟ امان‌الله در پاسخ اذعان کرد: نه نرفتم. من ساعت 8 صبح سرکار رفتم و تا ساعت 17 در شهرک راه‌آهن در غرب تهران مسئول به کار بودم. من با مسعود به پارک نرفته‌ام و او تنها رفته است. شاهد دارم در آن ساعت‌ها به پارک نرفته‌ام. 4 سال است در ایران کار می‌کنم و مرتکب جرمی نشده‌ام.

قاضی زالی از امان‌الله پرسید تاریخ دقیق روز قتل را بگو؟ امان‌الله در پاسخ می‌گوید نمی‌دانم چه روزی بوده است. 

امان‌الله گفت: من روزمزد نبودم و سواد ندارم به همین علت نمی دانم چه روزی این اتفاق افتاده است. 

قاضی زالی تصریح کرد: اگر تاریخ آن روز را در ذهن نداری پس چگونه می‌گویی شاهد داری؟ طبق گزارش پلیس و طبق تحقیقات آنچه مشخص است این است که در روز جنایت با تلفن همراه شما با مرحومه تماس گرفته شده است. 

امان‌الله اظهار کرد: من قبول دارم به اکرم زنگ زده‌ام. من از او خواستم پیش ما بیاید تا با ماشینش کارگرها را جا به جا کند اما او گفت کار دارد و نمی‌تواند بیاید. بعد از این تماس کارگرها خودشان تاکسی گرفتند و رفتند.

قاضی بار دیگر از امان‌الله می‌پرسد طبق تحقیقات انجام شده از ساعت 11:20 به بعد در شهرک راه آهن نبوده‌ای، کجا رفتی ؟

امان‌الله گفت: من همانجا بودم و برای استراحت به طبقات زیرین ساختمان رفتم و در آن محل تلفن همراهم دیگر آنتن نداشت.

اکرم به چه علت در همان روز به محل کار تو آمد؟

قاضی بار دیگر گفت: دقیقا در همان ساعت 11:20 اکرم طبق تحقیقات، نزد شما در شهرک غرب بوده است. اکرم به چه علت آمده است؟ شما گفتی او گفته است کار دارم و نمی‌توانسته نزد تو بیاید اما ما مدرک موثق داریم که در آن ساعت در محل کار تو حاضر شده است.

بار دیگر مسعود که متهم به مباشرت در قتل عمد، ایراد ضربات غیرموثر در قتل، سرقت خودرو، ورود غیرمجاز به ایران و اقامت غیرمجاز است در جایگاه حاضر شد و اظهار کرد: امان‌الله دروغ می‌گوید. من به همراه امان‌الله و اکرم به پارک چیتگر رفتم. امان‌الله با من و اکرم تماس گرفت و این قرار را هماهنگ کرد. ابتدا من به شهرک راه‌آهن رفتم و سپس اکرم به محل رسید. من اتهام قتل را قبول ندارم اما من از ترس خودرو را برداشتم و با خود بردم و اتهام ورود و اقامت غیرمجاز به ایران را نیز قبول دارم. 

سپس وکیل مسعود گفت: امان‌الله انکار بعد از اقرار کرده و باید به این مطلب توجه کرد و دادگاه آن را مدنظر قرار دهد.

بار دیگر قاضی گفت: شما مرحومه را به محل قتل کشانده‌ای پس در قتل معاونت داشته‌ای.

مسعود گفت: نه قبول ندارم.

پس از این اظهارات دادگاه برای انجام تحقیقات بیشتر پایان جلسه را اعلام کرد.

انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حوادث دادگاه کیفری قتل در چیتگر جایگاه حاضر شد امان الله پارک چیتگر بار دیگر موکل من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها

همشهری آنلاین- سیدمحمد فخار: میزان پساب روزانه کارواش‌ها معادل آب مصرفی ۱۱۵۰۰نفر است و باید برای کنترل این میزان آب و تصفیه آن اقدام فوری و جدی صورت گیرد.

هم‌اکنون مستندات و وضعیت‌ زیست‌محیطی ۲۶۳واحد از کارواش‌ها در تهران در سامانه جامع محیط‌زیست ثبت شده است. طی سال‌های گذشته، واحدهای خدماتی، مشمول واحدهای آلاینده نمی‌شدند ولی براساس شیوه‌نامه جدید و تصویب‌نامه هیأت وزیران در ۲۷اسفند سال ۱۴۰۱، همه واحدهای خدماتی درصورت آلایندگی مشمول پرداخت عوارض آلایندگی تحت عنوان عوارض سبز می‌شوند.

کارواش‌ها جزو مراکز خدماتی محسوب می‌شوند و در اولویت کاری محیط‌زیست تهران قرار دارند. رئیس اداره پایش اداره کل محیط‌زیست استان تهران با اعلام خبر شناسایی ۱۶۲کارواش آلاینده در پایتخت طی سال گذشته می‌گوید: پساب این حرفه مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی است که باید با آن برخورد شود.
به‌گفته الهه بیگی، اداره‌های محیط‌زیست شهرستان‌های استان تهران، کارواش‌ها را شناسایی و مدارک آنها را بررسی می‌کنند و اگر در بازدید متوجه آلایندگی شوند، به صاحبان کارواش اخطار می‌دهند. مهلت اخطاریه بیش از ۲هفته است. اگر این کارواش‌ها پس از صدور اخطاریه اول اقدامی برای رفع آلایندگی انجام ندهند، اخطاریه دوم با مهلت مناسب صادر می‌شود. او ادامه داد: اگر واحد آلاینده اقدامی نکند، مستندات آن در سامانه محیط‌زیست در قسمت آلاینده‌ها ثبت و مشمول پرداخت عوارض می‌شود. این عوارض به‌صورت فصلی است و واحدهایی که آلایندگی آنها تشخیص داده‌می‌شود، هر ۳ماه اطلاعات‌شان در سامانه جامع بارگذاری و مشمول پرداخت عوارض می‌شود.

استانداردسازی کارواش‌ها
براساس اعلام اداره پایش اداره کل محیط‌زیست استان تهران، ۲۶۳مورد کارواش در سامانه جامع محیط‌زیست ثبت شده اما تعداد کارواش‌های مشمول فهرست صنایع آلاینده بیش از اینهاست. عمده مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها مربوط به پساب است و اگر پساب آنها بدون تصفیه وارد منابع پذیرنده مانند اراضی کشاورزی، چاه‌ها و آب‌های سطحی شود، آلاینده محسوب می‌شود چراکه مواد شوینده استفاده شده در کارواش به‌طور مستقیم وارد محیط‌زیست می‌شود. اگر کارواش‌ها بسته به حجم پساب تولیدی، استانداردسازی نکنند و به‌صورت خام وارد منابع پذیرنده شود، آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی را در پی خواهد داشت و درصورت ورود به اراضی کشاورزی تبعات دیگری نیز دارد.
بنابراین اولویت اصلی ما برای کارواش‌ها استانداردسازی پساب‌ آنهاست، چون این پساب‌ها حاوی آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی است. براساس بازدیدهای انجام‌شده در حال حاضر میزان آلایندگی کارواش‌ها روند کاهشی داشته و اغلب آنها به استانداردهای محیط‌زیستی واقف هستند، چراکه در اخطاریه‌های صادرشده اقدامات لازم برای رفع آلودگی ذکر می‌شود و در نتیجه اغلب کارواش‌ها سیستم استانداردسازی پساب را باید داشته باشند.

مکث
ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها

طبق اطلاعات سامانه بهداشت محیط کسب‌وکار، میزان آب مصرفی در کارواش‌ها بین ۱۵۰‌تا۴۰۰لیتر به ازای هر ماشین تخمین زده می‌شود. هم‌اکنون بالغ بر ۳۰۰کارواش در سطح شهر تهران با احتساب تولید میانگین پساب روزانه هر واحد ۵هزار لیتر و در مجموع روزانه بیش از ۱.۵میلیون لیتر پساب آلوده به منابع پذیرنده کلانشهر تهران اضافه می‌کنند. به این ترتیب سالانه ۵۴۷میلیون لیتر پساب وارد محیط‌زیست می‌شود که این رقم اندازه نصف دریاچه چیتگر است. به دیگر سخن کارواش‌های تهران هر ۲سال حجمی اندازه یک دریاچه چیتگر پساب آلوده وارد محیط‌زیست این شهر می‌کنند و باید هرچه سریع‌تر به آن رسیدگی شود.

کد خبر 850361 برچسب‌ها خبر مهم تهران محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • یک گروه مصری مسئولیت قتل مأمور موساد را بر عهده گرفت
  • یک گروه مصری مسئولیت قتل تاجر اسرائیلی را بر عهده گرفت
  • گروه مصری طلائع التحریر مسئولیت قتل تاجر اسرائیلی در اسکندریه را بر عهده گرفت
  • سرپرست استقلال مجوز نگرفت؛حجازی سکونشین شد+ فیلم
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • درگیری در حزب حسین الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • درگیری در حزب الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • حزب الله مسئولیت حمله موشکی به «کریات شمونه» را به عهده گرفت
  • حزب الله مسئولیت حمله موشکی به «کریات شمونه» را به عهده گرفت