Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@05:38:06 GMT

آتش سوزی‌های چیتگر در ۲۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۴۵۵۵

آتش سوزی‌های چیتگر در ۲۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران گفت: بیش از ۲۰ مورد آتش سوزی در شش ماه اول سال ۹۸ در پارک چیتگر ثبت شده که این امر در بیست سال گذشته در این پارک بی سابقه بوده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مجید فراهانی امروز (سه‌شنبه) در دویست و هفدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بودجه منطقه ۱۳ در سال ۹۶ حدود ۸۰ میلیارد تومان بوده که در راستای تحقق عدالت منطقه‌ای پنج برابر شده است، اظهار کرد: در حال حاضر بودجه این منطقه به ۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشان از توجه ویژه شورای پنجم به مناطق کمتر برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بحث فضای سبز و بافت فرسوده منطقه ۱۳ از چالش‌هایی است که برای حل آن سه پروژه مدیریت بحران در منطقه وجود دارد اما این پروژه‌ها تاکنون پیشرفت خوبی نداشته‌اند.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران تصریح کرد: تاب آوری تهران باید جدی گرفته شود. به همین دلیل توجه به احداث سوله مدیریت بحران در محله شورا و صفا و ساخت و تجهیز اسکان موقت شهروندان در پارک جنگلی سرخه حصار می‌تواند کمک کننده باشد اما تاکنون پیشرفت فیزیکی چندانی نداشته است.

وی ادامه داد: از همان روزهای ابتدایی سوگند یاد کردیم که در دفاع از حق مردم مسامحه نکنیم. تذکر اعضای شورا یکی از اختیارات قانونی است و بر آن اساس شهرداری باید بررسی می‌کند و شهردار نیز باید پاسخ رسمی دهد.

فراهانی با انتقاد از اینکه تذکر اعضای شورا توسط روابط عمومی مناطق پاسخ داده می‌شود، خاطرنشان کرد: عضو شورا نماینده مردم است نه نماینده شهرداری؛ نماینده حقوق مردم هستیم بنابراین از رئیس شورای شهر می‌خواهم از حقوق مردم بر اساس قسمی که یاد کرده‌ایم دفاع کند.

وی با اشاره به آتش سوزی شب گذشته در پارک چیتگر تهران، گفت: آنچه در پارک چیتگر رخ داد و دل همه را سوزاند اولین بار نیست. آمار آتش سوزی‌های شش ماه اول سال گذشته را مورد بررسی قرار دهید می‌بینید بیش از ۲۰ مورد آتش سوزی در شش ماه اول در چیتگر ثبت شده که این امر در بیست سال گذشته در این پارک بی سابقه بوده است.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران ادامه داد: این امر نشان می‌دهد اداره و مدیریت پارک‌های بزرگ در پایتخت با توجه به نبود امکانات لازم منطقه برای حفاظت باید در اختیار سازمان پارک‌ها قرار بگیرد.

کد خبر 426786

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چيتگر آتش سوزی مجید فراهانی شوراي شهر تهران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر تهران شورای شهر آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس

در حالی که عده‌ای معتقدند که شهرداری تهران می‌خواهد در بوستان لاله ساخت‌و ساز کند اما مدیر عامل سازمان پارک‌ها نظر دیگری دارد.

به گزارش مشرق، «بخشی از پارک لاله حصارکشی شد، می‌خواهند در این بخش مجموعه فرهنگی بسازند.» این را عضو شورای شهر تهران سوده نجفی می‌گوید.چند روزی است که اخباری در فضای مجازی مبنی بر اینکه شهرداری قصد دارد بخشی از درختان پارک لاله در مساحت ۲۰۰۰ مترمربع (حدود نیم درصد پارک) را قطع و در آنجا ساخت و ساز کند، منتشر شده است. مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران علی محمد مختاری به خبرنگار فارس می‌گوید که «حصار کشی برای ایجاد کارگاهی در خصوص تعمیرات و نگهداشت پارک است و اصلاً قصد ساخت‌وساز و قطع درخت نداریم.»

پارک لاله به مساحت تقریبی ۳۵ هکتار، در منطقه امیرآباد تهران واقع شده که قبلاً منطقه نظامی مورد استفاده ارتش موسوم به باغ جلالیه بوده و ۵۸ سال است که به شکل فعلی درآمده است.شهرداری مدتی است در ضلع غربی این پارک در مجاورت ایستگاه آتش‌نشانی، روبه‌روی خیابان پورسینا حصارهای دو رنگ آبی _سفید کشیده است و اهالی محل می‌گویند که با «استقرار کانکس در اطراف حریم پارک احتمالاً می‌خواهند درختان را قطع و فرهنگسرا بسازند.»

بر اساس مصوبه شورای شهر تهران در بوستان‌های بالای یک هکتار اجازه ساخت مسجدو کتابخانه به شرط عدم قطع درخت داده شده است اما در برخی موارد این قانونی به درستی اجرا نمی‌شود.

عضو شورای شهر تهران مهدی پیرهادی با بیان اینکه نباید نمای بوستان‌ها را کور کنیم می‌گوید که «حتی سرویس بهداشتی هم در جلوی بوستان‌ها نباید ساخته شود.» در مقابل رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران هم می‌گوید «برای خدمات مورد نیاز پارک به شرط عدم قطع درخت می‌توان ساخت‌وساز انجام داد.»

کارشناسان معتقدند که برای حفظ درختان در تهران باید تمام آنها پلاک‌گذاری شوند. همچنین برای جابه‌جایی هر درخت باید رای کمیسیون ماده ۷ اخذ و جابه‌جایی درختان در فصل مناسب صورت گیرد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس
  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • بازداشت در انتظار مدیرانی که در آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت ترک فعل کرده‌اند
  • احراز قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی شهرک چوبی امامزاده ابراهیم
  • قهرمان یخ نوردی جهان در شورای شهر اصفهان تجلیل شد
  • واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران
  • چمران: قرار نیست درختی در محدوده پارک لاله قطع شود
  • توضیح مهم رئیس شورای شهر در مورد بوستان لاله و مفقود شدن یک کارگر در نهر آب منطقه ۱۵